Mit csináljak 300. 000 forintommal?
Figyelt kérdés
Van félrerakva 300.000 forintom. Tudom, annyira nem nagy pénz, de nekem most nincs szükségem rá és szeretném betenni valahová, ahol kamatozik. Régen vettem egyszer kincstárjegyet, jó volt, de most nagyon alacsony a kamata. Van esetleg valami ötlet? Olyan kellene, ahonnan ha esetleg idő előtt kiveszem, nem veszik el a kamat.2010. márc. 23. 21:48
3/9 anonim válasza:
unicredit akcios betét. 1-2 hónap. ha rugalmas akkor nem veszik el a kamat sem.
4/9 anonim válasza:
Amilyen kamatokat adnak rá mostanában, szerintem nem éri meg betenni sehova. Max azért, hogy ne otthon legyen a pénz.
5/9 anonim válasza:
Miért, szerinted mi az a kamat amivel megéri betenni valahova?
6/9 anonim válasza:
Amik kb egy 20-25 éve voltak...
7/9 anonim válasza:
Velem is befektetheted..
vagy belém is...
8/9 anonim válasza:
Szia,rizikó menedzser vagyok,ami annyit jelent hogy tudlak tájékoztatni bizonyos befektetési lehetőségekről,és te meg kiválaszthatod a neked legjobban tetszőt.Ítj email-t ha komolyan érdekel. hajduvivien@citromail.hu
9/9 anonim válasza:
Nem érdemes befektetni. 2006 szeptemberben befektettem, azóta bukó az egész. kb -30% mindenféle kezelési költségekkel együtt. Sima bankbetétbe tegyed 1-2 hónapokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!