Havi 63. ooo _ft. A jelelegi OTP törlesztésünk és melyik az a bank, ahol ezt a felére csökkentenék?
Kedves Kérdező! Szerintem ne ide írd, hanem a pénzügyekhez, mert itt az állatos résznél nem nagyon fogsz választ kapni a kérdésedre.
Van valami áthidaló kölcsön nevezetű konstrukció az Erste-nél, de be kellene menni a bankba személyesen, ott biztos tudnak segíteni.
Kedves kérdező!
Valóban nagyon eltévedtél ezzel a kérdéssel,de mint láthatód kedves és megértő emberek válaszoltak!
Én azt javaslom valóban keress fel több bankot mondd el a problémádat és tartozásrendező kölcsönnel,esetleg valamilyen akciós konstrukcióval kiválthatod szerződésmódósítással ezt a kölcsönödet!
Vagy visszafizetési idő kitolással esetleg pár hónap haladékot kaphatsz az OTP-nél is!
De tudod lehet a módósítások is pénzedbe fognak kerülni,azt javaslom tájékozódj előtte alaposan,akár a GOOGLE-ban a bankok honlapjain!
Sok sikert neked!
Az attól függ: mit törlesztetek, milyen feltételekkel és milyen megállapodás szerint!
Az OTP az egyik legrosszabb, de ugyanakkor a legbiztosabb bank. Elég rossz a hitelajánlatuk, és elég sokat kérnek a THM-ért!
Érdemes lenne felkeresned egy pénzügyi tanácsadót (ingyenes), és ő tudna ebben mihamarabb segíteni! De érdemes más bankoknál is érdeklődni, bár az kétlem, hogy felére lehetne kihozni, mert akkor duplázódna a hitel kifutási ideje!
Ki vagy hogy emailban segítesz?:D
Nekem is adhatnál 1 milliót!:)
Kedves Érdeklődő!
Olvastam a problémájukról!
Kérem küldjenek egy emailt és egy elérhetőséget ,hogy fel tudjam önökkel a kapcsolatot.
Hitel és biztosítás területén dolgozom több mint 10 éve!
Mi 3 éve vettünk fel 21 M Ftot,a válásgig törlesztettük is szépen!
Találtunk jobbnak tűnő megoldást,de a svájci frank és a kamat emelkedése miatt már 28 M a hitelünk és ennek a 4%át vissza kell fizetni,ha nem kívánjuk végig vinni a hitelt náluk,vagyis kiváltjuk ez 1.120.000Ft+ utána egy másik banknál lefizetni a hitelfelvételhez szükséges dolgok után a "dolgokat"!
Ha nem kössz!Én inkább maradok!
Ez csak egy vélemény,hogy miért ne válltsanak!
utána is sincs semmi garancia,hogy más bank nem emel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!