Hol élhetek panasszal azért mert a számlámról úgy vett le egy oldal pénzt hogy semmi adatomat visszaigazolást nem kértek tőlem telefonon?
Megértem a problémádat, de az a helyzet, hogy ahhoz, hogy le tudják venni a számládról, ahhoz NEKED meg kellett adni az adatokat. Vannak olyan oldalak, ahol úgy adod meg a kártyád adatait, hogy egyben arról is nyilatkozol, hogy felhatalmazást adsz nekik, hogy x , y szolgáltatás igénybevételekor a számládat megterhelik az ellenértékkel.
Tudod hány ilyen oldal van? A múltkor majd megevett a penész, úgy szerettem volna valamit venni, de ott is ilyen van: megadom az adatokat, oszt ha máskor is akarok vásárolni, akkor csak leemelik, nem is kell semmit megadnom.
HÁT NEM!!!! Nem vettem meg.
Szóval nézd csak meg szépen az adott oldal felhasználási feltételeit - szinte biztos, hogy TE hatalmaztad fel őket erre... Ez esetben csalásról szó sincs - ez egy új fizetési forma, amibe vagy beleegyezel vagy nem...
Mondanám, hogy fordulj az ügyfélszolgálatukhoz - de nem tudom, be tudod-e majd bizonyítani, hogy nem vetted igénybe azt a szolgáltatást.
Sajnos veszett fejsze nyele.
A szolgáltatást le kellene mondani minél gyorsabban.
De még jobb lenne a kártyát letiltani.
Nem lehet tudni, hogy egy ilyen honlap beéri-e az előfizetés lemondásával vagy akkor is meg akarja terhelni a számládat, valami egyéb feltétel miatt, amiről még nem tudsz.
OFF
"A múltkor majd megevett a penész, úgy szerettem volna valamit venni, de ott is ilyen van: megadom az adatokat, oszt ha máskor is akarok vásárolni, akkor csak leemelik, nem is kell semmit megadnom.
HÁT NEM!!!! Nem vettem meg."
Erre az esetre érdemes csináltatni egy "virtuális" netes számlát (virtuális kártyával), arra csak közvetlenül a vásárlás előtt teszel át pénzt a normál számláról (vagy nem tartasz rajta túl sokat).
Nem tudnak mit tenni, ha nincs rajta pénz.
6-osnak:
Hogy Neked milyen igazad van!!! Az a helyzet, hogy van is webszámlám, de nem tudom, ahhoz hogy kell virtuális kártyát csináltatni - de majd utánajárok. Köszönöm a segítséget :-) első vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!