Az OTP banknal vissza lehet keresni a penzbefizeteseket? (Tehat nem az atutalasokat)
Sziasztok!
Szeretnek bizonyitani egy OTP-s penzbefizetest (kertek a nevem+szemelyi, stb), amit rogzitettek a nagy rendszerben, tehat kell, hogy legyen nyoma. Sajnos a bizonylatot nem talalom, ezert lenne fontos. Szerintetek lehetseges?
Koszonom!
En voltam a befizeto, igy ertettem..csak akinek befizettem, 'elfelejtette', hogy megtortent, ezert fontos lenne a bizonyitasa. Szoval csak be kell mennem a bankba, elmondani, hogy mi a helyzet, es nyomtatnak nekem uj bizonylatot?
Koszonom!
Neked nem valószínű, hogy fognak nyomtatni bármit is, ugyanis nem a te számládról van szó.
Ennek az ügynek egyszerű megoldása nem lesz, a befizetés az ilyen. Mondhatod a számlatulajdonosnak, hogy nézze meg jobban a számlatörténetét, de ezen kívül nem sokat tehetsz.
Ha átutalással rendezed, akkor más lenne a kérdés, ugyanis a te számlakivonatodon is látszik, hogy elment egy utalás, és az már bizonyító erejű, ha a bank is igazolja.
Azért menj be a bankba, hátha tudnak segíteni, de nem biztos, hogy tudnak.
Vissza lehet keresni persze, de ehhez az a személy kell, akié a számla. Neked ilyen információt nem fognak kiadni, csak neki.
Menjetek be együtt, neki két perc alatt megcsinálják a kimutatást, de ha nem túl régen történt a befizetés, akkor otthon a netbankban is ki tudja listázni az utóbbi számlamozgásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!