Milyen díjai vannak az OTP önkéntes nyugdíjpénztárnak?
Figyelt kérdés
Nyitottam egy OTP önkéntes nyugdíjpénztárt. Pár hónapja fizetem, havi kerek összeggel. Most lekérdeztem az egyenleget, és kevesebb van a számlán, mint amennyit befizettem. Ez a levonás az éves számlavezetési díj lehetett? Mert ha nem, akkor ez így nettó ráfizetés.
Van esetleg bármi más rejtet költség a éves díjon kívül?
A másik kérdésem, hogy most olvastam van valami adó jóváírás, de ezt kérni kell. Mikor megkötöttem csak annyit mondtak, hogy évi 150 ezer adó jóváírást is kapok, és hogy ez milyen jó....
De most ezt kérnem kell, tényleg ennyi lesz, vagy ez rám még nem vonatkozik?
Hogy van ez most?
Megéri egyáltalán ez ha nem a munkáltató, hanem én fizetem magamnak? Mert ha a munkaadó, akkor ez talált pénz de így?
Köszönöm.
2015. nov. 27. 11:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!