Jövőre le akarom tenni a forintot, és bitcoin-ban akarok fizetni. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki már nem használ forintot, csak bitcoint?2015. nov. 24. 00:03
1/7 anonim válasza:
Reménytelen próbálkozás. Az ábécében vagy a piacon hogy akarsz majd fizetni?
2/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, már eléggé lehetséges, szerintem fél év, és jobban beindul. Múltkor végigkérdeztem itt az üzleteket, és 5-ből kettőnél már tudtam így fizetni. ABC-ben meg lehet olyan modern maszekost találni, akinek esetleg vannak bitcoin-jai. Persze amíg nem indul jobban be, addig elenyésző mennyiségű forintot is tartanék, de idővel mindenki rááll majd virtuális pénzeke, ahogy már a bankjegyeket is meg akarják szüntetni hamarosan. Haladunk a korral, és jobb időben kitapasztalni a virtuális devizanemeket, hogy az ember ne mélyvízbe lépjen, ha majd néhány éven belül már általános lesz.
2015. nov. 24. 00:37
3/7 anonim válasza:
Ha az a terved, hogy Bitcoinban tartod minden pénzedet, az elég nagy hülyeség lenne.
Amúgy igen, lassan egyre több helyen lehet fizetni vele.
Kulcsszó: lassan.
4/7 anonim válasza:
Néhány éven belül általános lesz? Hű, szeretem, amikor valakinek utópisztikus elképzelései vannak, de azért jobb a realitás talaján maradni. Nem tudom, hogy egyedül élsz-e, de családos emberként pl nehéz megvalósítani az életet nagybevásárlás nélkül, az meg drága mulatság a kis maszek boltokban, ahol simán kerül egy-egy dolog másfélszeresébe, de gyógyszert is nehezen tudsz venni bitcoinnal, magánorvosok is néznének csak bambán, ha közölném, hogy akkor mostantól nem a jól megérdemelt Szent Istvánt kapják, hanem látja itt a kijelzőn? Nah most utaltam át Önnek x bitcoint. Lehet, hogy nem merném bevenni az ezután felírt gyógyszert, nem mernék a kése alá feküdni. :-)
5/7 anonim válasza:
Valójában mit szeretnél hallani? Mi a kérdés?
Mikor megmondják neked, hogy nem fog menni, akkor közlöd, hogy de igen. Innentől nem igazán látom, hogy mit akarsz megtudni.
6/7 A kérdező kommentje:
4: Haha, igen, az vicces story lenne...:)) Mondjuk még ma az, lehet az embereknél úgy tűnni, mintha UFO lennél, ez néha jó móka is... Azonban pár éve még a PayPass-ról se tudták, hogy mi fán terem, most meg már benne van a napi használatban. Persze ezt bevezették a bankok, így könnyen terjedt el, kérdés, hogy a bitcoin (vagy egyéb hasonló digitális devizanem) kap-e akkora reklámot valami által, hogy az emberek egyik pillanatról a másikra megismerjék. Tavaly bepakolták az első bitcoin ATM-et a 6. ker egyik szórakozóhelyére, kérdés, hogy mennyire tud stabil maradni a jövőben, de ha az marad mondjuk mondjuk a következő 1 évben, aztán kap egy nagyobb reklámot, akkor már még a papagájod is azt fogja hajtogatni, hogy bitcoin, bitcoin...:) Mondjuk arra kevesebb esélyt látok, hogy az utcán levő muzsikus hajléktalan hajtogassa, hogy csak pár bitcoint legyen szíves...:))
2015. nov. 24. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!