Dolgozott már valaki a Providentnél, mint "kereskedelmi területi munkatárs"?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 17:00
11/11 anonim válasza:
Jól mondja az ott dolgozó... én is dolgoztam ott, és igencsak szép volt a fizetésem. 250-300 között, igaz, üzemanyaggal. De pl lakáshitel felvételénél még munkáltatóit sem kellett vinnem, mert amint meglátták, hogy mennyit is utalnak nekem, már másnap lehetett menni aláírni a lakásszerződést. Korrekt munkáltató, igaz, nagyon sokat kell menni ahhoz, hogy ezt a fizetést megkeresd és hogy minden hónapban meg is tartsd. De kérdezem én: melyik az a munkahely, ahol nem kell dolgozni???? :) Csak olyanok vállalják el ezt a fajta munkát, aki tényleg akar dolgozni, mert aki nem, az nem lesz sikeres benne és éhen fog halni az alapbéréből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!