Cofidis hitelt kb.1 millió forintot vettetek fel mostanában, az utóbbi egy-két hónapban?
egy nagy átverés a cofidis.
nettó 260 ezres fizetéssel igényeltem. volt egy személyi hitelem, havi 20 ezerrel fizettem.
kb fél milla volt hátra belőle, és 1 milliót igényeltem. az újból ki akartam volna fizetni a régit.
de ha nem fizettem volna ki, akkor is bőven beleférne, mert egyéb hitelem nem volt, és a KHR lista szerint ugye van jó meg rossz adós, nekem minden rendben volt, nem volt elmaradásom a régi hitellel, így a jó adós minősítést kaptam.
a bankok azt csinálják, hogy a béredből levonják a megéletéshez szükséges összeget, és megnézik, hogy a maradékból ki tudod-e fizetni a törlesztőt.
nettó 260-ból talán ki tudom, még akkor is, ha a másik 20 ezres törlesztőt is fizetem...
aljas banda, mert telefonon igényeltem, ahol visszahívást ígértek egy megbeszélt (!!!) napra. természetesen a kutya nem hívott.
vártam egy hetet, utána én! telefonáltam. elnézést kértek, valóban az ő hibájuk, hívni fog az ügyintéző, és újra megbeszéltünk egy időpontot. (nem azzal intézed a hitelt, aki az igényléseket fogadja telefonon)
eljött az új dátum, és ismét tojtak a fejemre, nem hívtak.
az igénylésnél ugye elég sok adatot bekérnek előzetesen.
amikor másodjára is hülyére vettek, és újra én telefonáltam, azt mondta az ügyintéző, hogy bocs, hogy nem hívtak, de egyébként el lett utasítva. kérdem, miért? hát az nincs beírva, indok nélkül.
legalább tartanák magukat az adott szavukhoz, és hívnának fel közölni, hogy döntöttek. de nem, ennyi korrektség nincs bennük.
meg azért jó lenne tudni, mi nem tetszett nekik egy ekkora fizetésnél, mikor a törlesztő kb szintén havi 20 ezerre jött volna ki.
és épp ezen az oldalon volt pár napja egy cofidises kérdés, ahol ugyanez leírtam, és érdekes módon más is odaírta, hogy ugyanígy járt, nem hívták vissza, hiába ígérték meg.
13.11-es, bár én kifejezetten személyi kölcsön ellenes vagyok, ezt az ajánlatot még elfogadhatónak tartom a 9,9%-os kamattal. 250E netto bér és legalább 3 éves munkaviszony kell hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!