Hogyan kell pénzt utalni?
Figyelt kérdés
Külföldön vagyok, nem tudom, mi a Netbank azonosítóm, jelszóm.2015. nov. 13. 19:22
11/15 anonim válasza:
45%-os, Te elolvastad, hogy nem tudja a belépő azonosítóját és a jelszavát?
Én értem ám! :-) Itthon kötött egy szerződést,most külföldön van. A szerződésen ugyan rajta van az azonosítószám, de ezt hiába is találja meg neki bárki ismerőse (anyu, apu, testvér), mert ha a jelszavát nem tudja, akkor nem fog tudni belépni a netbankba egészen addig, amíg eszébe nem jut a jelszava...
Költeni meg simán tud a kártyájával - vásárláshoz nem kell se azonosító, se jelszó... Sőt, most már Pin kód se a Paypass-es kártyáknál.
12/15 anonim válasza:
Kérdezőnek: max annyit tudsz csinálni, hogy felhívod a bankodat külföldről, hogy ez és ez a helyzet - mit tanácsolnak - de sok reményt ne fűzz hozzá...
13/15 anonim válasza:
aki nem tudja a jelszavát és soha nem lépett be az oldalra, annak a jelszava a borítékban van.
14/15 anonim válasza:
Itthon kötött egy szerződést, de azt nem tudjuk, hogy van e kiegészítő szerződése a webbankról. Ha van akkor ott kell lennie a jelszónak, amit eddig fel se bontott
15/15 A kérdező kommentje:
Itt nálam külföldön csak a kártya van, a szerződések otthon. Kb 6 éve kötöttem velük szerződést.
De akkor ez asszem így nem fog menni, majd januárban megoldom, ha hazaérek.
2015. nov. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!