Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » SOS! Ellopták a bankártyám és...

SOS! Ellopták a bankártyám és irataim, azóta utalás is jött rá. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre hogy nincs meg se a bankkártyám,se az a kis lap hozzá amin a számlaszámom van valamint a pin kódom..tudom nem kéne egy helyen tartanom de sosem tudom az adataim,jelszavam! sms értesítést kapok reggel jött egy 100 ezres utalás..majd levették..Még nem jelentettem be a banknál mert dolgozok! Mit tehetek azon kívül hogy bemegyek a bankba és elmondom mi történt? valaki az én bankártyámat használja kitudja mire

2015. nov. 10. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Telefonon tedd meg azonnal a kártyád letiltását!
2015. nov. 10. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:

A bankot vagy a kártyatársaságot kell felhívnod és letiltatni.

De azonnal kellett volna megtenned, mikor észrevetted, hogy nincs meg...

2015. nov. 10. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A telefonon keresztüli letiltásról nem hallottál? Azt munkából is el lehet intézni. Amúgy könnyen elkaphatják a tettest, mert például automata használatakor felvétel készül a pofájáról.
2015. nov. 10. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnállak, de az annyira buta dolog hogy a pinedet a bankártya mellett tartod egy cetlin. Ennyi erővel bárkit invitálj oda az autómatához, hogy gyere odaadom a pénzem! Telefonon azonnal tiltani és jelezni!
2015. nov. 10. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Letiltani, majd rendőrségen feljelenteni.

Ha észreveszed, hogy eltűnt azonnal le kell tiltatni, nem várni. Telefonon, ha személyesen nem megy vagy lassabb.

Ahogy írtad, este vetted észre és reggel használta csak a tolvaj. Ha azonnal léptél volna, megúszhattad volna. :(((

2015. nov. 10. 13:47
 6/6 Pelenkásfiú ***** válasza:

Most őszintén.. ki az, akinek GyK-ra írogatni van ideje munkaidőben, de egy sürgős telefont elintézni nincs? :D

Meg ugye van netbank, stb...

2015. nov. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!