Ha rossz számlaszámot adtam meg és oda küldték meg a pénzt, akkor már nem lehet semmit tenni?
Véletlenül elgépeltem a számlaszámomat, és erre a rossz számlaszámra küldték meg a pénzt. Ilyenkor lehet tenni valamit?
OTP-s számlaszám, az utolsó 3 számjegy keveredett össze, de ott a nevem is mellette.
Nem nagy összegről van szó, de mégis zavar egy kicsit.
Még nem érkezett meg az én számlámra. Lehet hogy a küldő félnél blokkolva lett a tranzakció és még nem küldte el? Célszerű lenne megkérdezni tőle, hogy ellenőrizze le az utalást?
Vagy holnap bemegyek az OTP-be és megkérdezem mit tudnak csinálni.
Szerintem felesleges bemenni ezért.
99,9%, hogy nem utaltak sehová, netbankban meg sem lehet, adni a megbízást ha hibás a számlaszám, de ezt te magad is ki tudod próbálni, ha megpróbálsz arra a rossz számlaszámra utalni.
Köszi a válaszokat.
Sikerült beszélnem a kuldovel, nem ment el így az utalás, úgyhogy megadtam neki a helyes számot végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!