Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha vásárolok vaterán akkor...

Ha vásárolok vaterán akkor miért kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Vaterán van egy regisztrált felhasználóm, semmit nem adtam még el, csak egy hanszórót vásároltam vele az oldalon. A szabályzat szerint eladások után, vagyis az eladóra terhelnek rá plusz költségeket ami általában 6%.

Na most a vicc az, hogy a vásárlásom óta egyszer nem volt használva a fiókom, most újra belépek mert szükségem lenne rá és inaktív a profil. Azt írja befizetetlen számláim vannak, de amikor megnézem mennyivel tartozom azt írja hogy 0 ft, és bizetés gomb sincs ott, azt írja túl kicsi a befizetendő összegem, legalább 1 Ft!!

WTFFFF???

[link]

[link]

2015. nov. 4. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ebből a két képből nem következik, hogy fizetned kellene. Te csupán a gyakran ismételt kérdéseket olvastad, és félreértetted, hogy az rád itt és most vonatkozik.
2015. nov. 4. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy mi itt csak találgatni fugunk tudni, de pontos választ adni nem - ezért azt javaslom, írj nekik a Kapcsolatfelvételen keresztül.

Ezt úgy tudod megtenni (jól eldugták), hogy egy Vaterás oldalon legörgetsz a lap aljára, ott megtalálod ezt:

Fórumok | Blog | Letöltés | Affiliate | Karrier | Segítség | Mobil | Ismerje meg a Vaterát

És ott a Segítségre rákattintasz: behoz egy oldalt és ott balra fent találod vastagon szedve a KAPCSOLATFELVÉTEL-t, erre is rákatt, aztán kiválasztod a menüt.

Azért nem linkeltem be Neked, hogy megtaláld legközelebb is :-)

2015. nov. 4. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetned! :-)
2015. nov. 4. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2015. nov. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!