Ha vásárolok vaterán akkor miért kell fizetnem?
Vaterán van egy regisztrált felhasználóm, semmit nem adtam még el, csak egy hanszórót vásároltam vele az oldalon. A szabályzat szerint eladások után, vagyis az eladóra terhelnek rá plusz költségeket ami általában 6%.
Na most a vicc az, hogy a vásárlásom óta egyszer nem volt használva a fiókom, most újra belépek mert szükségem lenne rá és inaktív a profil. Azt írja befizetetlen számláim vannak, de amikor megnézem mennyivel tartozom azt írja hogy 0 ft, és bizetés gomb sincs ott, azt írja túl kicsi a befizetendő összegem, legalább 1 Ft!!
WTFFFF???
Az a helyzet, hogy mi itt csak találgatni fugunk tudni, de pontos választ adni nem - ezért azt javaslom, írj nekik a Kapcsolatfelvételen keresztül.
Ezt úgy tudod megtenni (jól eldugták), hogy egy Vaterás oldalon legörgetsz a lap aljára, ott megtalálod ezt:
Fórumok | Blog | Letöltés | Affiliate | Karrier | Segítség | Mobil | Ismerje meg a Vaterát
És ott a Segítségre rákattintasz: behoz egy oldalt és ott balra fent találod vastagon szedve a KAPCSOLATFELVÉTEL-t, erre is rákatt, aztán kiválasztod a menüt.
Azért nem linkeltem be Neked, hogy megtaláld legközelebb is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!