Svájci frankban lévő devizahitelt szeretnék euró alapúra váltani. A bank rögtön a frankot váltja euróra, vagy a frankot átváltja forintra, és a forintot vissza euróra?
frankot átváltja forintra, és a forintot vissza euróra.
nem iztos, hogy megéri. hasonlítsd össze a mostani kamatod annak a kamatával, amit fel szeretnél venni.
hiteltanácsadó vagyok és nekem is chf hitelem van. emailen kaptam egy hihetetlen jó ajánlatot. egy nagy bevásárlóközpont küldte ki. hitelkiváltást ígértek. nem sok újat tudnak mondani nekem lakáshitel terén, de ez az volt. írtam is, hogy érdekel a kiváltás. erre írtak, hogy mennyek be hozzájuk. nem reagáltam, mert első körben tájékoztatást kértem. felhívtak 1 hét múlva, hogy nem mentem be. mondtam, hogy van egy másfél éves gyerekem és jobb dolgom is, és csak tájékozódni szeretnék, ha tényleg olyan jó lesz a törlesztő, akkor váltok. Elmondtam, hogy lineáris a hitelem. azt sem tudta a tanácsadó, hogy mi az. elmeséltem neki. Felvilágosítottam, hogy nem a törlesztő összege érekel, hanem a kamat, amit egy kondilistával is alátámaszt. Erősködött, hogy menjek be és vigyek magammal mindent az igényléshez. Mondtam, hogy nyitott vagyok mindenre, de most 1,7+4% a kamatom, ennél adjon jobb ajánlatot. Ígérte, hogy másnap küld emailt és visszahív.
Több mint egy hét telt el és nem csörrent a telefonom.
ezt a sztorit azért írtam le, hogy nehogy beleúgorj valami hülyeségbe. az ügynök 0 tudással iszonyat rámenős és határozott volt. ki tudja hány embert húz csőbe?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!