Kötelező a biztosítás a K&H-nál?
Figyelt kérdés
A napokban muszáj voltam új számlát nyittatni, mert megszűnt a régi szolgáltatás /Trambulin/. Az ügyintéző meg váltig állította, hogy kötelező ez a biztosítás... A napokban pedig látom a levonást 6000 ft, amit persze jelzett, hogy majd lesz egy kisebb levonásom. Hát nekem a 6000 az nem annyira kicsi, szóval csak pislogtam. A kérdésem tehát az, hogy ez tényleg közelező és hogy ez 1x fizetés?2015. okt. 26. 16:14
1/4 anonim válasza:
A bankba menj be, ők tudnak tájékoztatást adni. A biztosítási díjat valószínűleg egy évre fizetted most be, várhatóan jövő ilyenkor megint le fogják vonni.
2/4 anonim válasza:
A Trambulin nem szűnt meg.
Lehet, hogy te már nem felelsz meg a Trambulinos feltételeknek, ezért kell számlacsomagot váltanod.
De ebben az esetben sem kell új számlát nyitni, csak másik számlacsomagra áttérni.
A biztosítás pedig választható opció a számlacsomagokhoz.
Milyen számlacsomagra váltottál?
3/4 anonim válasza:
A bankokbank,így a k&H-nál is, vannak a dolgozókra vonatkozó havi,de még heti tervek is,hogy pl. mennyi biztosítást kell kötnie, mennyi új számlát kell nyitnia és az a legjobb,hogyha minél drágábbat sikerül rádbeszélnie. Így néha trükköznek ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!