A paypal számla feltétlenül össze van kötve a bankszámlával?
"Azért annyit javítanék az első válaszoló válaszán, hogy csak akkor veszi le automatikusan, ha a bankkártya is hozzá van rendelve." - Régen regisztráltam, de úgy emlékszem, hogy bankkártya hozzárendelése nélkül nem is engedi a regisztrációt.
Én annak idején ezért csináltattam egy elektronikus számlacsomagot, virtuális webkártyával.
Engedi a regisztrációt minden nélkül.
Bankszámlára csak akkor van szükség, ha pénzt akarsz rá utalni vagy PayPal-ról a számládra küldeni.
NEM kell sem kártya sem bankszámla, ha nem akarsz.
Persze, attól függ, mire akarod használni.
Ha neked küldenek rá pénzt egy másik PP számláról, és mondjuk a neten akarod elkölteni akkor nem kell.
Amúgy lehet igényelni hozzá PayPal-os bankkártyát, amit pár hét alatt küldenek ki a címedre, és ugyanúgy használhatod ATM-nél, mint minden más kártyát, az összeg a PP számládról vonódik le. (nekem is van.)
Ha megadod a normál számlád adatait, nyilvánvalóan nem jelenik meg annak az egyenlege a PP számládon. Érdekes is lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!