Providentnél kell munkáltatói igazolás, vagy elég az utolsó 3 havi bankszámlakivonat? Villanyszámlát is fel kell mutatni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 04:09
1/5 anonim válasza:
OFF
Felejsd el a provident uzsorabűnöző vállalatot, akár mire kell a pénz, mert tönkretesznek.
ON
2/5 anonim válasza:
Elég az utolsó kivonat.Igaz,hogy magas a kamat,de csak egy évig van hiteled náluk.Ha banktól veszel fel hitlet,akkor még több kamatot kell fizetned,mint a Providentnél.5-6 évig a tőkéből szinte semmit nem törlesztesz,mert a kamat és egyéb bankköltségek elviszik a befizettte pénz 40-50 %-át legalább.
3/5 anonim válasza:
6:55 Hol élsz te??? Ez írod: "Ha banktól veszel fel hitlet,akkor még több kamatot kell fizetned,mint a Providentnél."
50,000.- 60 hétre évi 278% kamat??? Mutass már nekem egy bankot, ahol 40% felett van éves kamat! Bár az is rablás...
Ja, nem én találtam ki, itt az oldaluk: [link]
4/5 anonim válasza:
Ja! És 60 hét szerintem több, mint 1 év!
5/5 anonim válasza:
600ezret vettem fel az otp-nél 6 évre. Az utobbi időben ugy megemelkedett a törlesztés, hogy mire lejár a 6év 1.840.000ft-ot fizetek vissza! A háromszorosát!!! :( A providentnél legalább tudod, hogy mennyi a törlesztőd és fix, hogy nem emelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!