Diákhitelesek, Neptun-ban a diákhitel státusz alatt nektek mit ír ki?
Még mindig nem értem, miért aggódtok.
Van egy határidő, jelen esetben szeptember 15. Ha addig igényeltétek, akkor október 15-ig jön a pénz. (Hacsak nem valami feltételen elbuktok - pl. kiderül, hogy nem is vagytok hallgatói jogviszonyban, hamis adatokat adtatok meg, stb.)
Innentől kezdve tök mindegy, mikor van feldolgozás, meg TO egyeztetés alatt. Azért szeptember 15. volt a határidő, hogy ebben az 1 hónapban mindent el tudjanak rendezni. Október 15-én lesz pénz.
Miért van okod azt feltételezni, hogy nem érkezik meg a pénz időben? Talán az elmúlt években negatív tapasztalat ért?
A DH központot a szerződés kötelezi arra, hogy időben fizessen. A szerződés csak kivételes esetekben tekinthető érvénytelennek, mint írtam, pl. a valótlan adatközlés ilyen lehet (és ez teljes mértékben a te hibád). Csak úgy nem fognak eltérni a szerződéstől.
Hogy mi ok a pánikra, nem értem. Unatkozol, és csinálsz magadnak egy kis izgalmat? Vagy ez mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!