Cetelemtől vettem fel adósságrendező hitelt hogy 2 banknál kifizessem az adósságaimat mi történik ha nemtudom igazolni hogy az egyiknél nem rendeztem a tartozásom?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 15:13
1/3 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy az Ön kérdésére csak az eset összes körülményei ismeretében tudunk pontos és kimerítő választ adni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot Bankunk telefonos munkatársaival.
Kollégáink a (06 1) 458-6070-es telefonszámon hétfőn 8:00-20:00 óráig, illetve keddtől péntekig 8:30-17:00 óráig szívesen állnak rendelkezésére!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,jelzem a törlesztőrészlet fizetését ez nem befolyásolja csak igazolni nem biztos hogy tudom hogy adósságrendezésre ment el, az érdekelne alkalmaznak e ilyen esetben valamilyen "megtorlást" bírságot,büntetést stb,
2015. okt. 4. 11:47
3/3 anonim válasza:
Kérdésére – tekintettel az adott hiteltermék jellemzőire – csak az Ön által aláírt hitelszerződés feltételeinek ismeretében lehetséges választ adni, továbbá szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy konkrét választ a banktitokra (ügyféladatok bizalmas kezelésére) vonatkozó szabályok betartása mellett, csak személyesen Önnek, telefonon adnak munkatársaink a fent megírt elérhetőségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!