Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miert nem engedi hozzaadni a...

Miert nem engedi hozzaadni a paypalemhez a kartyamat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

3 napja toroltem a regi paypalem, most csinaltam egy ujat, hozza szeretnem adni a kartyamat es ezt irja:

We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card.

Mi lehet a problema? A regit toroltem 3 napja...

2015. szept. 25. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen típusú a kártyád? Mindent pontosan töltöttél ki, állítottál be?
2015. szept. 25. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a probléma -az üzenetben is ez van- hogy azt a kártyát már hozzáadtad egy másik accounthoz. Kétszer nem lehet ugyanazt. Hiába törölted az előző accountot, a kártyaszám már ki van lőve a rendszerükben.
2015. szept. 25. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Maestro a kartya. Ez komoly lenne, hogy hiaba toroltem a a kartyamat a regi accountbol, az ujjba nem tudom csatlakoztatni???
2015. szept. 25. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem valami mas gond lehet, mert a regi accountbol, removeltem is a karytat, nem csak az accountot closeoltam.
2015. szept. 25. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerinted. Szerintem meg aki tud angolul, az világosan látja, hogy az a gond, amit mondtam.
2015. szept. 25. 17:49
 6/8 A kérdező kommentje:
En azt ertem, hogy mit ir angolul, de ha most egy ember removeolja a kartyajat mert masik accountba szeretne hozzaadni, akkor ezt nem teheti meg mert egyszer mar megjegyezte a kartyamat?
2015. szept. 25. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, 1 bizonyos kártyát csak 1 accounthoz tudsz csatolni.

És mi vitt rá, hogy újat csinálj? Semmi értelme nem volt. Ha a több emailcímet akarsz, többet is hozzárendelhetsz egy accounthoz. Ha megváltoznak az adataid, módosíthatod. Ha megváltozik a kártyád, azt is módosíthatod. Tehát nem látom az okot arra, hogy megszüntesd a régit. Most így jártál, de van jó oldala is. Igényelhetsz egy normális internetkártyát, mert a Maestro a leggyengébb kártya mind közül.

2015. szept. 25. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:
ertem, nagyon koszonom a valaszod es a segitseged. 1 kerdes meg: ha most reportolom problemakent, hogy visszakapjam az accountomat, ahhoz vissza tudom adni a karytamat?
2015. szept. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!