Erste Kolléga Extra Forint bankszámláról mi a véleményetek, igaz ez a 0 Ft-os költség?
Figyelt kérdés
Cégem szerződésben áll az Erstével és a havi keresetem 120-e. Ft ot meghaladja.2015. szept. 21. 12:59
1/8 anonim válasza:
Igen. Én itt nyomom már egy ideje, ha nem kérsz SMS értesítést, akkor 0 Ft.
Ha van hitelkártyád, akkor ott zárlati díj van, ilyen 2-300 Ft körül, de amúgy minden teljesen ingyen van. Egy főkártyáig.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. szept. 21. 13:18
3/8 anonim válasza:
Valóban nagyon jó számlacsomag. Van, aminek van díja, pl a papír alapú átutalásnak, sms-nek, bankpénztári készpénzfelvételnek, de sok minden ingyen van, pl. főkártya, netbankon keresztüli utalás, csoportos beszedés, 2 kp felvét bármilyen atm-nél (összeghatár nélkül). Ha okosan használod, tényleg jó számlacsomag.
4/8 anonim válasza:
Csatlakozom. Nekem is 0 Ft a bankktg. A hitelkártyámé 200 Ft. A forgalmával azonban 20.000 Ft-ot keresek évente az Erstétől :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy tudsz 20.000 Ft -ot keresni a forgalmával?
Ha jól olvastam erste honlapján akkor minimalizálva van, hogy mennyi lehet az éves haszon vele. Én 10.000 ft körüli összegre emlékszem.
2016. febr. 7. 16:50
6/8 anonim válasza:
Havi 250-ig jár a visszatérítés 12 hónapon keresztül egy évben.
Ha 250-et elköltesz 1%-os helyen, az is 2500 Ft, az 12 hónap alatt 30K
7/8 anonim válasza:
Jól írja az utolsó, illetve a benzinkút kategória 4%a van még maximálizálva, havi maximum 30 ezerig térítenek ott vissza.
8/8 anonim válasza:
Üdv!
Tudja valaki hogy saját számlára történő átutalás is beleszámít a havi egy ingyenesbe? Nagyobb összeget készülök utalni ezért volna lényeg . Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!