Melyik bankot válasszam, ha nem jön rá havi összeg rendszeresen?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok a fizumat készpénzben kapom, de használom a kártyám netes vásárlásra, eddig OTP juniorom volt, de lejárt és azóta csak szívja a pénzt a bank, mit ajánlotok melyik bankot és kártyafajtát nekem? Már nézegettem de nagyon sok van.2015. szept. 9. 17:59
1/2 anonim válasza:
Levonások mindenhol vannak, szóval vagy kérd a számládra a pénzt, vagy néha tegyél fel rá valamennyit, mert úgy sehol sem tudsz számlát nyitni, hogy csak van, és semmit nem kell fizetned érte. Minuszba menni állandóan meg felesleges, ha nem használod.
2/2 anonim válasza:
A bank szolgáltatást nyújt, aminek jogosan várja az ellenértékét. Sajnos a legtöbb bank akkor ad nagy kedvezményeket, ha oda érkezik a fizud. Egyéb esetben jó drágák tudnak lenni. Ha feketemunka miatt kapod kp-ban a fizud, nincs jó hírem. Döntsd el, hogy ér-e minden költséggel havi 600-800 forintot a bankszámla fenntartása, vagy sem. Egyéb esetben elgondolkodnék, hogyha számlára kérem a fizut, akkor relatíve olcsón bankolhatsz, és számlád is van. Ebben az esetben az OTP Simple-t ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!