Mi az előnye, és mi a hátránya egy autó hitelátvállalásának ügyvédi, illetve közjegyzői papírral?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 09:51
2/2 anonim válasza:
Hát előnye. Könnyen és gyorsan el tudod adni az autód.Sok ember van aki nem kaphat hitellet , van aki bár lista miatt, van aki más hitel miatt,(lakástörlesztés,személyi kölcsön,stb).Nincs hitelátírási díjkb 100.000Ft.És ha úgy adod el, hogy ellenőrzöd van-e munkahelye, akkor egész jó eséllyel fogja fizetni.De a tesókám, és a fönököm féléket inkább kerüld el(nem a bőrszinnel van bajom,de aki így kezdi az gyanús).De ha úgy egyezzel meg, hogy előre fizessen ki 1 vagy 2 törlesztőt, akkor biztonságban érezheted, mert ha elmarad 1 törlesztővel akkor még mindig nem buksz el semmit, mert elhozod az autód, ehhez kérheted a szervek segítségét is.A banki átvállalás azért előnyös, mert lekerűl a hitel a nevedről.Utánna nincs semmi gondod az autóval.De így nehéz vevőt talállni, és azt szokták kérni, hogy a hitelátírást te fizesd, és esélyed sincs arra, hogy némi pénzt visszaszerez amit eddig fizettél.Találtam olyan hírdetést, aki fizetné az átírási költésget, és még előre adna a 6 hónap törlesztőt annak aki viszi az autót.Nem kis bukta.Az átírási illetéket a banknak akkor is fizetned kell ha elutasítják a hitellt.Engem is elutasítottak, de nem azért mert báros vagyok, hanem mert fizetem rendesen a lakásomat, és azt mondják, hogy erre nekem nem futja.Tehát maradt nekem is az ügyvédi papír.Én renedesen fizetem, így nincs senkinek gondja.Nekem kell az autó,de ha nem fizetem akkor bukom a pénzem amit eddig fizettem, és az autót is. SZóval én azt ajánlom, ha normális emberrel akadsz össze vágj bele nyugodtan az ügyvédi papirosba.Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!