Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nektek is levesz a bankotok...

Nektek is levesz a bankotok évi költséget a havi mellett?

Figyelt kérdés

Mert nekem az Erste a havi ktg-ek mellett levesz egy összegben PLUSZBAN évi 7000 körüli forintot. EZ MI? Más banknál is van ilyen lopás?

Szívesen váltanék bankot, ha tudnátok ajánlani egy olcsót, azt megköszönném.

2015. szept. 2. 09:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Éves díj, az gyakran a bankkártya díja.
2015. szept. 2. 10:13
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

A szokasaid, penzmozgasaid ismerete nelkul 'olcsot' ajanlani nem tudok, te viszont tudsz tajekozodni: [link]

Az eves 7000 forint kb. 2 bankkartya vagy egy dombornyomott kartya/hitelkartya dija lehet. Egeszen biztos vagyok benne, hogy oda is van irva az osszeg melle, hogy mire vontak le...

2015. szept. 2. 10:43
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem szoktam figyelni, de mintha úgy emlékeznék, hogy a bankkártyának van éves díja.
2015. szept. 2. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem évente se vesznek le, meg havonta se.
2015. szept. 2. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Általában van havi számlavezetési díj és éves kártyadíj. Ekkora összegnél valószínűleg dombornyomott kártyád van. Azt kell mérlegelni, hogy fontos-e, hogy dombornyomott kártyád legyen (külföldi utasbiztosítás, külföldi fizetés, internetes vásárlás), vagy elég egy vésett kártya is, aminek a díja szamlacsomagtol függően kb a fele.
2015. szept. 2. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Maximuma van, hogy mennyi lehet a havidíjad, illetve az éves. Azt viszont senki nem tiltja, hogy mindkettőt kérjék tőled.

Kiskaput pedig minden bank kihasználja, hiszen a profit a cél.

2015. szept. 2. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
52%

Milyen típusú kártyád van? Vagy van társkártya is a számlához?

Az ERSTE-nél jelentősen csökkentek mostanában a kártyadíjak. A dombornyomott kártyának sincs ilyen magas díja.

2015. szept. 2. 20:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nézd meg a hirdetményeket, dombornyomott kártya éves díja sok számlacsomagnal (pl a most nyitható egyszámlánál is) kereken 7500 Ft, csak akkor olcsóbb, ha azt kéri valaki kedvezményként a számlához, hogy vésett kártya díjával megegyező áron kéri a dombornyomott kártyát, akkor viszont a másik két kedvezményt (ingyenes kártyaőr/kedvezményes netbankos utalás) nem lehet kérni.
2015. szept. 2. 20:32
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos, milyen típusú kártyám van, de rá van írva, hogy "MasterCard", és dombornyomott számok, meg a nevem is szerepel rajta. Ez jelenthet valamit?
2015. szept. 3. 11:19
 10/14 anonim ***** válasza:

"...meg a nevem is szerepel rajta. Ez jelenthet valamit?"

Igen, azt jelenti, hogy a tied.

2015. szept. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!