A szokasaid, penzmozgasaid ismerete nelkul 'olcsot' ajanlani nem tudok, te viszont tudsz tajekozodni: [link]
Az eves 7000 forint kb. 2 bankkartya vagy egy dombornyomott kartya/hitelkartya dija lehet. Egeszen biztos vagyok benne, hogy oda is van irva az osszeg melle, hogy mire vontak le...
2015. szept. 2. 10:43
3/14 anonim válasza:
Nem szoktam figyelni, de mintha úgy emlékeznék, hogy a bankkártyának van éves díja.
2015. szept. 2. 10:44
4/14 anonim válasza:
Nekem évente se vesznek le, meg havonta se.
2015. szept. 2. 12:23
5/14 anonim válasza:
Általában van havi számlavezetési díj és éves kártyadíj. Ekkora összegnél valószínűleg dombornyomott kártyád van. Azt kell mérlegelni, hogy fontos-e, hogy dombornyomott kártyád legyen (külföldi utasbiztosítás, külföldi fizetés, internetes vásárlás), vagy elég egy vésett kártya is, aminek a díja szamlacsomagtol függően kb a fele.
2015. szept. 2. 18:05
6/14 anonim válasza:
Maximuma van, hogy mennyi lehet a havidíjad, illetve az éves. Azt viszont senki nem tiltja, hogy mindkettőt kérjék tőled.
Kiskaput pedig minden bank kihasználja, hiszen a profit a cél.
2015. szept. 2. 19:00
7/14 anonim válasza:
Milyen típusú kártyád van? Vagy van társkártya is a számlához?
Az ERSTE-nél jelentősen csökkentek mostanában a kártyadíjak. A dombornyomott kártyának sincs ilyen magas díja.
2015. szept. 2. 20:14
8/14 anonim válasza:
Utolsó! Nézd meg a hirdetményeket, dombornyomott kártya éves díja sok számlacsomagnal (pl a most nyitható egyszámlánál is) kereken 7500 Ft, csak akkor olcsóbb, ha azt kéri valaki kedvezményként a számlához, hogy vésett kártya díjával megegyező áron kéri a dombornyomott kártyát, akkor viszont a másik két kedvezményt (ingyenes kártyaőr/kedvezményes netbankos utalás) nem lehet kérni.
2015. szept. 2. 20:32
9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos, milyen típusú kártyám van, de rá van írva, hogy "MasterCard", és dombornyomott számok, meg a nevem is szerepel rajta. Ez jelenthet valamit?
2015. szept. 3. 11:19
10/14 anonim válasza:
"...meg a nevem is szerepel rajta. Ez jelenthet valamit?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!