Provident segítség?

Figyelt kérdés
Providentnél szeretnék felvenni 440.000Ft kölcsönt. 105 hét, heti 5200Ft körül van, otthoni szolgáltatás nélkül. Minimálbér a fizetésem, itthon lakok, tehát nemsok a kiadásom, 20-30 ezer Ft körül mozog, így tudnám fizetni. Megadná a provident?

2015. aug. 30. 09:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ezzel tisztaba vagyok. De mivel az elobb is le irtam, hogy meg nem is dolgozok, de mar a munkahely megvan, a kezdes napja is stb, igy tudom hogy minimalbert fogok kapni, a kerdesem pedig erre iranyult.

Aztan elmagyaraztam, hogy felre lettem ertve en is, enny tortent. Reszemrol ez az ugy le van zarva.

2015. aug. 30. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaaaa, hogy eddig munkaviszonyod sem volt? Na itt a masik indoka, hogy miert vagy hitelkeptelen.
2015. aug. 30. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Remek ötlet az életet 440ezres provident hitellel kezdeni.. Gondolom nagyon kéne már egy gamerPC, mi?
2015. aug. 30. 21:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem arra kellett volna. Ha ennyire érdekel, komplett ablakcserét akartam, mivel rossz a a jelenlegi szigetelése, meg régi. Hosszabb távon megtérülne, a fűtésszámlán.
2015. aug. 31. 07:15
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Jezus.... Erre vannak palyazatok, nem a letezo legdragabb szemelyi hitelbol kell csinaltatni... Ne nezz TV-reklamokat, mert megrohatszjak az agyadat.
2015. aug. 31. 08:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Koszi az infot! Errol nem tudtam.
2015. aug. 31. 12:02
 17/18 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Otthoni szolgáltatás nélkül nem fogja megadni,mert nálunk úgy működött amikor én akartam felvenni otthoni szolg. nélkül,hogy azt mondták a kirendeltségen 100 ezer ft alatti keresettel nem is adnak otthoni szolg.nélkül hitelt.. de kitöltöttem a papírokat hátha,de sajnos nem pozitívan bírálták el,viszont az otthoni szolgáltatással biztos kaphatnál,mert úgy nekem is adtak volna,csak az már nagyon húzós..

2015. szept. 4. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Elnézést a kérdésért, de régóta érdekel a provident hitelesek hogy jutnak arra, hogy megéri nekik: Te miből gondolod, hogy "Hosszabb távon megtérülne, a fűtésszámlán."?

Azt írod 105hétx5200ft= 546000ft-ot fizetnél vissza. 440ezer ft-nál azt jelenti, hogy 2 évre vettél "bérbe" pénzt 106 ezer forintér.

Ha évi 7 hónap fűtéssel számolok akkor havi 7500 forintot kellene csökkennie a fűtés költségnek, hogy jobban megérje a hitel, mint a törlesztőre szánt pénzt félretenni, és 2 év múlva cserélni az ablakot.

Egy akkora lakásban ahol ennyi pénzből kijön az ablakcsere, ez teljesen irreális.(nálam ez a 7500ft csökkenés 100% os csökkenést jelentene)

Akkor hogy jött ki az, hogy hitelt kellene felvenni?

2015. szept. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!