Provident segítség?
Ezzel tisztaba vagyok. De mivel az elobb is le irtam, hogy meg nem is dolgozok, de mar a munkahely megvan, a kezdes napja is stb, igy tudom hogy minimalbert fogok kapni, a kerdesem pedig erre iranyult.
Aztan elmagyaraztam, hogy felre lettem ertve en is, enny tortent. Reszemrol ez az ugy le van zarva.
Kedves kérdező!
Otthoni szolgáltatás nélkül nem fogja megadni,mert nálunk úgy működött amikor én akartam felvenni otthoni szolg. nélkül,hogy azt mondták a kirendeltségen 100 ezer ft alatti keresettel nem is adnak otthoni szolg.nélkül hitelt.. de kitöltöttem a papírokat hátha,de sajnos nem pozitívan bírálták el,viszont az otthoni szolgáltatással biztos kaphatnál,mert úgy nekem is adtak volna,csak az már nagyon húzós..
Elnézést a kérdésért, de régóta érdekel a provident hitelesek hogy jutnak arra, hogy megéri nekik: Te miből gondolod, hogy "Hosszabb távon megtérülne, a fűtésszámlán."?
Azt írod 105hétx5200ft= 546000ft-ot fizetnél vissza. 440ezer ft-nál azt jelenti, hogy 2 évre vettél "bérbe" pénzt 106 ezer forintér.
Ha évi 7 hónap fűtéssel számolok akkor havi 7500 forintot kellene csökkennie a fűtés költségnek, hogy jobban megérje a hitel, mint a törlesztőre szánt pénzt félretenni, és 2 év múlva cserélni az ablakot.
Egy akkora lakásban ahol ennyi pénzből kijön az ablakcsere, ez teljesen irreális.(nálam ez a 7500ft csökkenés 100% os csökkenést jelentene)
Akkor hogy jött ki az, hogy hitelt kellene felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!