Visa Virtuon bankkártyáról, hogyan lehet pénzt felvenni?
Figyelt kérdés
Csináltam Visa Virtuon bankkártyát,s mondták,hogy automatákban nem lehet használni,s az lenne a kérdésem,hogy az ilyen kártyára csak tölteni lehet a pénzt,vagy fel is lehet venni róla,úgy,hogy nem zárolom le a bankszámlát?2015. aug. 28. 17:28
1/4 anonim válasza:
[link] én eddig így tudtam csak hosszú leírni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,ez oké volt számomra is,de ha példaúl feltöltök rá,vagy valaki átutal pénzt(póker,sportfogadás),azt akkor én mi módon tudom majd felvenni a kártyáról,vagy azt csak online birom levásárolni?
2015. aug. 28. 18:03
3/4 anonim válasza:
A kartyarol sehogy. A szamlarol, amihez a kartya tartozik, arrol igen. Erted, a kartyan nincs penz, az csak egy kulcs a bankszamladhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké,Köszönöm Szépen
2015. aug. 28. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!