Hány óráig elindított utalást írnak jóvá még aznap?
Sziasztok!
Azt kérdezném hogy délután hány óráig kell elindítani bankközi átutalást ahhoz hogy még aznap a kedvezményezett számláján megjelenjen?
Nézd meg, mennyire megbízható a vevő (értékelések), mennyire szimpatikus, mennyire tűnik neked megbízhatónak.
Én volt már, hogy feladtam árut olyan vevőnek, aki állította, hogy elutalta a pénzt, én még nem kaptam meg, viszont sürgős lett volna neki. Szimpi volt, így kértem egy beszkennelt fizetési bizonylatot (ha netbankból utalnak, egy képernyőfotó is megteszi, ami egyértelműen mutatja az utalás részleteit), és miután ezt rendben találtam, elküldtem neki.
De amúgy nem vagy köteles ezt tenni, ha kicsit is rizikósnak érzed, akkor várj amíg megjön a pénz.
A GIRO 16:30-kor indítja az utolsó bankközi utalást.
Az, hogy a bankodnak mennyi idő kell, hogy ebbe még beleférjen, és a cél bank is jóvá írja e még aznap az sajnos bank függő, és pillanatnyi terheltség függvényében változhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!