Kicsi gyereknek bankszámlát hol nyithatok?
5 éves a kisfiam.
Bankszámlát szeretnék neki nyitni, ahol a kis zsebpénzét gyűjtheti.
Keresgéltem, de az egyetlen, amit találtam a takaréknál a csemete számla. Ráadásul erről sem találok semi érdemi infót, pl kamatozás, lehet-e betétet lekötni rajta, stb.
Tényleg ez volna az egyetlen ilyen kisgyereknek?
Vagy van más javaslat?
te amúgy normális vagy?
#12 van perselye, köszi az ötletet.
nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy mennyibe kerül egy NORMÁLIS kerékpár vagy egy nagyobb lego-készlet. mindkettő simán túltesz a tablet árán... de ha úgy tetszik, akkor mondhatom azt is, hogy tabletre gyűjtenénk neki... ez tök lényegtelen infó a kérdésem szempontjából.
" én csak egyszerűen jó
dolognak tartom a bankszámlát."
Igen, neked jo. De az 5 évesnek nem jo! Mit is akarsz? Biciklire gyujteni? Gyujtsd a sajat szamladon rá a pénzt. (Azert egy bicikli remelem nem az a dolog amit a gyereknek zsebpenzbol kell kigazdalkodni.)
Vagy olyan penzrol beszelunk ami tényleg szabadon a gyereké, igy akár az egészet csokira és chipsre költheti? Ez esetben csakis a keszpenz! Olvasgass pl kiszamolot, irt mar errol is.
Igazi bunkók vagytok! Nem a véleményetek kérte hanem ötletet!
Egyébként pedig bar minden szülő előre tudna gondolkodni igy mint ő. A bankoknak pedig szégyen, hogy csak a saját előnyeire gondolnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!