Személyi kölcsönre melyik a legjobb, legkorrektebb hitelfolyósító manapság?
Ötszázezerre lenne szükségem.Látom a sok hitelreklámot,illetve a neten a lehetőségeket.
Olyan emberektől kérdezném,akiknek van tapasztalatuk,vettek fel ilyen kölcsönt,és viszonylag elfogadhatónak tartják a törlesztést,kamatot,korrektséget.
Van itt ez a Cetelem,amit nézegetek...(?)
Minden rendben,fix munkahely,meg ilyenek megvannak.
Esetleges válaszokat köszönöm!
Neked nem olyan ember kell, aki már vett fel kölcsönt, mert aki ebben a cipőben jár, az maximum 2-3 céget ismer (nem hiszem, hogy sokan próbálták végig csak a 8 nagy bankot, hogy a kicsikről ne beszéljünk). Olyan adós meg végképp ritka, mint a fehér holló, aki korrektnek meg elfogadhatónak találja bármelyik banki hitelt is :P
Neked ajánlatok kellenek, amiket vagy begyűjtesz személyesen a pénzintézetektől, vagy próbálkozol netes kalkulátorokkal (pl: [link] ), esetleg közvetítő cégekkel (igaz, mivel ők a banktól kapott jutalékból élnek, így azt fogják ajánlani, ami a legmagasabb jutalékot hozza nekik)
Bármelyik nagyobb banktól vagy pénzügyi szolgáltatótól kérhetsz kölcsön. Nézz szét a Bankráció hitelkalkulátorán, ott elég sok ajánlatból válogathatsz.
Mindegyik korrekt lesz, ha nem engeded meg magadnak azt a luxust, hogy ne olvasd el és értsd meg a hitelszerződést.
Esetleg még nézd meg a Cofidist is. Ha időben fizetsz elég jól irnak jóvá is.
De természesen a kamatot, thm költségek stb-kell a legjobban összehasonlatani.
És tényleg az a legjobb ha végig pontosan, időben, vagy akár kicsit idő előtt fizeted a részelteket és akkor úszod meg a lehető legolcsóbban. Úgymond.
Köss a hitelhez hitelfedezeti biztositást is, biztos ami biztos. Ennek részleteit előre kérdezd meg hogy ha netán szükség lenne rá (ne legyen) mert beüt valami akkor mi az ügyintézés sorrendje, valamint hogy a biztositás mit takart pontosan!
Kérdezd meg hogy lehet e előtörleszteni és ha igen akkor az kerül e valamibe vagy ingyenes. stb. Sok helyen az, de egyedi. Ha netán kicsit több pénzhez jutsz véletlenül a néhány év alatt, bele tudod tenni és akkor is kicsit csökkenhet a havi törlesztőd, vagy éppen kinél mi. Ezeket is meg kell tudni.
Olvasgass a neten! Apró betüs rész jobban! Valamint menj el bankfiókba és kérdezz.
Bár a Cofidist úgy tudom neten is lehet intézni! De ezt is olvasd el pontosan.
A Cetelem se rossz, de lehet annak magasabb a kamata. nem tudom most milyen.
Nézd meg a hétköznapi bankoknál is esetleg és ird össze kinél mi az előny, hátrány és úgy dönts.
Ha van rá időd. Ha nem én ajánlom a cofidist. De olvass és érdeklődj mielőtt döntesz! Majd ird meg mit döntöttél!
Az első válaszolóval nagyon egyetértek.
Egyébként a Sberbank fair személyi kölcsöne a legolcsóbb. Nekem nincs hitelem és nem is érdekem reklámozni semmit sem, csak a kérdésedre válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!