PayPal használat. Sziasztok. Vásárolni szeretnék külföldi oldalon és PayPal-t kellene használnom hozzá. Beregisztráltam, minden megvolt. Feltétlen szükségem van egy bankkártya adatait megadni ahoz hogy tudjam használni a PayPal-t?
Ha nem kell hozzá bankkártya kérem valaki írja le hogy működik mindez:)
A válaszokat előre is köszönöm.
Kell hozzá a bankkártya adataid. De amúgy megvolt már az a szakasz, amikor a kártyád hátlapján lévő 'verification code-ot' kell megadnod? (a kártya hátlapján pl. a visa-nál, az aláírásod után találsz 3 számjegyet) Ha itt még nem tartasz, akkor: ezt is meg kell majd adnod a PayPal-on, ezután pár nap múlva kapsz egy kódot a Paypaltól (ezt a számlakivonatodon fogod megtalálni, nem tudom, van-e online banki belépésed, ekkor ott is megjelenik, nekem számlatörténet címszó alatt volt..) szóval ezt kell bepötyögni az oldalukon, ahová kérik. Ekkor vonnak le azt hiszem 1 USD-t a számládról, amit majd visszakapsz.
Na ekkortól vagy teljesen hivatalos PayPal-használó. :D
Remélem értetted, amit írtam.
Ismerősömet megkérdeztem aki használja a PayPal-t. Nem fontos kártyát megadni ez csak úgymond kényelmes megoldás hogy nem kell a pénzt utalni hanem onnna vonja le.
És jólsejted, nincs 3 szám az aláírás után a kártya hátlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!