Adnátok tanácsot? Kezdek aggódni.
Figyelt kérdés
Csináltam egy paypal fiókot az új bankkártyámmal, de véletlenül elírtam a nevem: nem Bence, hanem Bece-t írtam... és most aggódok, hogy ez miatt nem tudok majd vásárolni ezzel a fiókkal. Ha így van akkor tudok új fiókot csinálni ugyanezzel a bankkártyával? És vásárolni úgy tudok, hogy kiválasztom a fizetési módot (paypal), aztán bejelentkezek és leveszi a kártyámról az összeget, vagy fel kell töltenem a fiókra pénzt és azt költhetem el?2015. aug. 24. 23:08
1/2 Koplárovics Béci válasza:
Paypalon belül ráklikkelsz arra, hogy "Profile", a neved mellett van egy "Change", a lehetőségek közül kiválasztod, hogy "Personal Name Change (incorrect at signup or minor name change)", aztán a kérdésre, hogy elírás miatt szeretnéd-e változtatni a neved ("Is this a minor typographical change? (for example, changing Smiith to Smith)"), azt válaszolod, hogy igen, és megadod a neved helyesen. Nem léptem itt tovább, tehát lehet, hogy ellenőrzik, vagy idő mire elfogadják a változtatást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!
2015. aug. 25. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!