A mai napon igényeltem egy otp junior bankszámlát. Várhatóan mikor kapom meg a számlaszámot?
Ha sürgősen kell számlaszám , akkor személyesen kellett volna számlát nyitni, ott egyből aláírjátok a szerződést a bankszámláról. Most várnod kell kb 1-2 hetet amíg legyártják a kártyád és csak akkor tudod majd aláírni a bankszámla szerződést.
Persze nyithatsz személyesen egy másikat még mindig.
Nem tudom miért, de azt hittem online gyorsabb lesz. Na mindegy, akkor bemegyek és csináltatok egy másikat személyesen...
Köszi a válaszokat.
Valószínűleg a számlanyitás online kezdeményezésekor (ez még nem a nyitás) a rendszer elküldi az adatokat a választott fiókba is, akik előkészítenek mindent.
Tehát a számlaszám már meg van, csak akkor fognak szólni, ha már a kártya is meg van. Ne kelljen kétszer menni, kényelmesebb.
De ha bemész és aláírod, akkor már csak a kártyára kell várni, minden mást el tudsz intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!