Hogyan tudathatnám a Google - val, hogy adnék én nekik 500 Ft -ot, ha megadnának számlaszámot, amire utaljak?
Sehogy.
Ha fizetni akarsz a Google-nek, akkor a felkínált lehetőségekkel tudsz.
Ha neked ezek nem tetszenek, akkor nem veszed igénybe a fizetős szolgáltatásaikat.
Olyanról is hallottál már, hogy embereket ütöttek el az utcán?
Ezek után nem teszed ki otthonról a lábadat?
"Hallottam már olyanról, hogy visszaéltek megadott kártyaadatokkal."
Tényleg van ilyen. Csak nem a világ egyik legnagyobb (tech)cége fog visszaélni a kártyaadataiddal, hanem valamilyen zugshop.kom.
Ne aggódj! Máris tudattad velük!
A google az összes weboldal összes oldalát átolvassa, hogy tudjon rá kerést építeni, így már biztos olvasta a te bejegyzésed is. Sajnos ha nem válaszoltak, akkor az annyit jelent, hogy nem érdekli őket az ajánlatod ;)
" Hallottam már olyanról, hogy
visszaéltek megadott
kártyaadatokkal."
Na es olyanrol nem hallottal hogy valakit az utcan kirabolnak? Szoval keszpenz se legyen nalad soha!
Ja mondjuk a ket dolog kozott van egy nagy kulonbseg: ha kedzpenzt visznek el toled akkor azt megszivtad. A kartyas visszaélèsek viszont leginkabb a bankok kára és nem a tied ugyhogy ne aggodj.
Mondom, 2015 van, ideje kijönni a barlangbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!