Így hogyan igényelhetek áruhitelt?
A problémám azzal van,hogy nem szól a nevemre közüzemi számla,mivel a szüleimmel élek. Telefon előfizetésem nincs. Bankkártyakivonat se a tartózkodási helyre szól.
Azt úgy elfogadják,ha a szüleim mevére szól?
Én ugyanebben a cipőben jártam. A fizetésem elég magas volt, de semmilyen előfizetés nem volt a nevemen.
2 dolgot kértek, fizetést igazoló papírt, és olyan közüzemi számlát, ami az állandó bejelentett lakhelyemre szólt, az, hogy a szüleim nevén volt nem számított.
A C betűs áruhiteles cégnél meg is kaptam így a hitelt.
Ebben az esetben a szüleidnek ( egész pontosan annak, akinek a nevére szólnak a számlák ) kell igényelni a hitelt.
Az igénylés során esetleg lehet arról egyeztetni, hogy a te számládról vonják le az esedékes havi törlesztőrészletet.Ha nem megy, akkor te a szüleidnek fizetsz.
Köszönöm a válaszokat!
Minden esetben a számláról vonják a részleteket? Pl sárga csekkel nem küldhetem?
Köszönöm a válaszokat!
Lenne még egy kérdésem,mégpedig az,hogy a THM pl 22%. Ha én 2 évre veszek fel 290.000 Ft-ot,akkor az a THM a 2 évre szól vagy pedig évente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!