Melyik bankot válasszam?

Figyelt kérdés

Szeretném leváltani az OTP-t, egyéb problémák miatt

Jövedelem 130-160e között, tervben van havi 10/20/30e forint megtakarítás is (jelenleg cél nélkül)

Készpénz felvételt nem igen használom, csak nagyon ritkán

Számlákat neten intézem vagy személyesen bankkártyával, szóval ATM nem igen szükséges

28F

2015. aug. 13. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én maradnék az OTP-nél, lehet, hogy nem a legolcsóbb, de talán a legbiztosabb hazai bank.

De ha mindenképpen menni akarsz, akkor szerintem Raiffeisen.

Díjnullázó számlacsomag: ha érkezik minimum 150e Ft jövedelem, ingyen van a számlavezetés, a csoportos beszedés és 100e forintig a belföldi utalás bármilyen számlára.

Ha nem biztos a havi 150 fix, akkor ott a Díjnullázó 2.0, ott elég havi 120e, szintén ingyenes a számlavezetés és a CSOB, viszont az átutalás csak kedvezményes.

A havi 10/20/30e forint megtakarításhoz pedig ideális a rendszeres befektetései program, erről bővebben itt olvashatsz:

[link]

2015. aug. 13. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Na az otp től menekülj az a leg retkebb szra ami létezik .

Nekem cib online számlacsomagom van havi 300FT ! ért mint a nevében is van az online tranzakciókat részesíti előnyben . A csoportos beszedés ára nincs fél százalék.

Mellé van még ingyen egy gyűjtőszámla "malacpersely" amire ha havonta 10e nél nagyobb összeget teszel akkor az infláció felével kamatozik is havi periódusokban . Ingyenes az átvezetés és bármikor kiveheted róla a pénzedet de abban a hónapban nem jár rá a kamat .( megjegyzem nem abból az 1% kamatból fogsz házat építeni)

2015. aug. 16. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Annyira örülnék, ha azok, akik itt az OTP-t szidják, meg is indokolnák, miért tartják szarnak. Személyes példákon keresztül például.

Én több mint 10 éve náluk vagyok, eddig semmi bajom nem volt velük. Lehet, hogy nem a legolcsóbb bank, de soha nem akartak lehúzni, egyszer nem terheltek rám semmi jogtalanul, egyszer nem hívtak fel hitelkártya-ajánlattal. Tényleg nem értem, miért ők a patás ördögök. Ha valamiért bementem a fiókba, mindig egyenes, teljes körű és korrekt tájékoztatást kaptam, felkészült ügyintézőktől.

Tényleg nem értem, hogy mi a bajotok velük. Kérlek, meséljetek már konkrét sztorikat!

2015. aug. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!