Ha valaki illetéktelenül pénzt küldött az én PayPal fiókomból valaki másnak, akkor ki tudom nyomozni, hogy ki volt az?
Valaki illetéktelenül belépett a PayPal fiókomba és 300 dollárt utalt el fiókomból valami francia nevű egyén PayPal számlájára. Szerintem ez kamu név és arra gyanakszom, hogy ez valami magyar bankszámlán landolt. Le tudom nyomozni, hogy hova tűnt a pénzem? Mindez azért történhetett meg, elromlott a laptopom videókártyája és elküldték valahova szervizbe. Csak valamit forrasztani kellett rajta és jó lett. (nem értek hozzá annyira.) A szervizben megjavították, bekapcsolták a gépet és az elmentett jelszavaim segítségével minden regisztrációmhoz hozzáfértek. Reklamáltam a laptopom viszonteladójánál, ahol azt mondták, hogy Ők ezért nem vállalnak felelősséget, mivel a javításokat több külső (szlovák és magyar) cég végzi. Ilyen módon szinte lehetetlen lekövetni, hogy ki, hol és mikor fért hozzá az adataimhoz. A viszonteladó elküldi egy adott szervizbe, ahol többen is dolgoznak (műszerészek, ellenőrök, informatikusok). Szóval nem hiszem, hogy nyomára tudnék akadni a pénzemnek. Esetleg járt már valaki hasonlóan? Tudtok tanácsot adni? Hova tudnék fordulni?
Köszönöm előre is!
Előre is köszönöm!
Ezt jelezd azonnal a paypalnak, ők látni fogják, hogy illetéktelen volt a belépés és visszacsinálnak mindent.
Természetesen jelszót gondolom már változtattál...
Nem az a fontos, hanem, hogy jelezd PP felé az esetet.
Ha tudod igazolni saját magad (valószínűleg kérik majd) akkor egy sima dispute-al 1-2 héten belül visszakapod a pénzed. Ez a jó a PP-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!