Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Providentet akarok felveni...

Providentet akarok felveni 78000ft fizetést kapok szerintetek megagyák a 150000ft ost kölcsönt?

Figyelt kérdés
Othoni szolgáltatásal 55 hétre Köszönöm a válaszokat. Nagyon fontos lenne
2015. aug. 2. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

69% te ne vegyél fel hitelt... nem tudom milyen kalkulátort használtál de a providenté : [link]

40 hét : 163 800 Ft

55 hét : 169 125 Ft

70 hét : 174 300 Ft

az otthoni szolgáltatás valóban rápakol egy kis pénzt, de ez nem a kamat hanem egy extra amit lehet mérlegelni

a hagyományos bankok egyébként ennél jóval jobb konstrukciót adnak, persze ott nem két szép szemre jár, hanem sajnos be kell kérni a papírokat

persze egyébként más kérdés, hogy mi a fészkes fenére kellhet ennyi pénz hirtelen, amit mondjuk nem vágnak hozzád 0% THMel a boltok és drágább

2015. aug. 3. 14:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem adták meg max 80ezret adtak volna de annyi nem kell. Egyébként igazatok van Köszi a válaszokat
2015. aug. 3. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre kár válaszolni, a kérdező még életében nem olvasott összesen annyit, amennyit a kérdése alá írtatok.
2015. aug. 3. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:

48%-os nyuszika, talán te ne vehgyél fel hitelt, és emellett tanulj meg olvasni.

pontosan ugyanezt a kalkulátort használtam.

pipáld már ki az otthoni szolgáltatást, meg közben olvasd el a kérdező mit írt:

"Othoni szolgáltatásal"

nahát, mégiscsak én írtam jól az összegeket?

nekem volt már providentem, nagyon jól tudom, hogy otthoni szolg. nélkül nagyon jó kis hitel, de azzal TILOS felvenni. Persze nem mindenki tud mérlegelni, az így járt.

Csak az a lényeg, hogy a 48%-oddal ne oktass ki engem, mikor én adtam a jó választ.

2015. aug. 4. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:

"mi a fészkes fenére kellhet ennyi pénz hirtelen, amit mondjuk nem vágnak hozzád 0% THMel a boltok"

Nekem ilyenkor mindig az első, ami eszembe jut: egy temetés. Akkor hirtelen nagyon kell a pénz, és ha a családtól nem tud kérni, akkor valami gyorskölcsön után néz az ember.

A másik, ami most időszerű lehet: iskolakezdés. Tankönyvcsomag lehet mondjuk 30-40 ezer, két gyerekre a duplája, és szerintem 2 gyerekre még nincs támogatás, mármint ingyen tankönyv. És ha így van, akkor a tankönyvek mellett mondjuk 2 iskolatáska, füzetek, írószerek, osztálypénz, tornaruha, tornacipő, stb., stb. Szerintem bőven 100 ezer felett vagyunk.

Gyorskölcsön-esélyes lehet még, ha mondjuk elromlik a kocsi, és nem 10 ezer a javítása. Akik nem gazdagok, és régebbi autóval szaladgálnak, ami esetleg munkaeszköz is, akkor muszáj gyorsan megcsináltatni, és nem hiszem, hogy túl sokan tudnak egyik naprtól a másikra elővarázsolni ennyi pénzt.

Szóval nem csak plazmatévé lehet, amit venni akarnak az emberek, ezernyi olyan dolog van, amire nincs áruhitel.

Ha meg csórikám 78 ezret keres, akkor áruhitelt sem fog kapni, ez egész biztos.

2015. aug. 4. 08:35
 16/17 anonim válasza:
Otthoni szolgáltatással biztos adnak, de ha 150 ezret szeretnél felvenni akkor kb. 320 ezer ft-ot kell visszafizetned.
2015. szept. 4. 17:59
 17/17 anonim válasza:
Bocsi,már látom,hogy nem adták meg.. sajnálom.
2015. szept. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!