Ha nincs banszámlaszámom, de feltöltöttem a paypal számlámat, akkor tudok rendelni ebayről?
Nem, nem tudtad.
Attól még, hogy a pénz elment egy bankszámláról, a pp-dre nem fog megérkezni.
Majd parkoltatják egy gyűjtőszámlán, aztán nagy nehezen visszaszerezheted.
Senki sem flegmázik, csak te.
Mi elmondtuk, hogy amit csináltál, azzal nem éred el azt, amit akartál.
Először is: kié volt a bankszámla, amiről utaltál?
Neki kell felvennie a kapcsolatot a pp magyar bankjával, ami az Unicredit. Igazolnia kell az utalást, és kérni az összeg visszautalását.
Ezután két lehetőséged van:
ha az illető szülő, testvér, akkor a már meglévő bankszámlához létrehozni egy új pp fiókot.
Ha csak valami ismerős vagy haver, akkor inkább nyiss magadnak egy bankszámlát, amit össze tudsz kapcsolni a pp fiókoddal.
Volt egy OTP junior banszamlam, amin tartozasom volt tavaly, amit rendeztem. Tegnap bementem az egyik fiokba es azt mondtak megszuntettek a szamlamat, de ha viszek igazolast arról hogy a tartozas remdezve van, akkor nyithatok uj szamlat.
Azt javasolta az ugyintezo hogy mivel unicredit bankszamlara kell utalni a paypalhoz, ezert probalkozzak ott. Bementem a legkozelebbi unicredit fiokba, ahol elmondtam hogy szeretnek banszamlat nyitni naluk, mert fel szeretnem tolteni a paypal fiokomat... Ott azt mondtak nem muszaj ehhez bankszamlat nyitnom, hanem el is utalhatom a megadott bankszamlaszamra az osszeget ( elotte a paypal fiokomban azt az opciot valasztotam hogy top up)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!