Ha egy ismerősöm utal nekem 1-2 millió forintot, mert én ingyen tudom kivenni, neki pedig sokba kerülne és én azt visszaadom neki, miután kivettem, félnem kell-e a navtól?
Semmi gond, de azért előtte érdeklődj a bankodnál, mert ekkora összeget sehol nem adnak ki ingyen.
(Egyébként az ismerősödnek az utalás is pénzbe kerül).
Köszi a válaszokat.
Igen én is K&H zérós vagyok, havi 4x500ezer forintot ingyen veszek ki saját atm-ből.
Utána néztem, írtunk "készpénz kölcsönadási szerződés"-t 2 tanúval rögzített összegekkel 0% kamattal, időpontokkal ha belekötnének. Remélem nem lesz baj. Egyébként sajnos az utalás sem került neki sokkal kevesebbe, mintha felvette volna a pénzt...
Köszi mégegyszer mindenkinek!
Remek írtatok papírt róla, hogy adott neked kölcsönt, sőt a bankban is van nyoma. Vajon annak is van nyoma, hogy te másnap kp-ban kifizetted???
Nem az első eset, hogy olvasom ezt a történetet, a vége mindig az, hogy 5000-10 000Ft-ért valakinek 1millios hitel szakadt a nyakába :)
A 8. nak:
Igen, annak is van nyoma, hogy visszaadtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!