Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypallal kapcsolatban lenne...

Paypallal kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés

Külföldről utaltak nekem pénzt, meg is kaptam a megerősítő emailt, ugyanakkor a paypal oldalamra ha belépek 0 USD/HUF egyenleget ír ki, illetve az internetbank számlámra sem érkezett még pénz. Mennyi időbe telik, vagy pontosan hogy működik ez? Mert emailbe meg már megkaptam, hogy átutaltak nekem x dollárt.

Köszönöm előre is a segítséget. :)

2015. júl. 29. 14:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

10-es válasz folytatva:

mert a "service@intl.paypal.com" valós cím, úgy tudom.

Azt a butaságot én is elkövettem, hogy megadtam a valós nevemet... A jövőben vagy minden gyanús alaknak kicsit módosított nevet adok majd, vagy épp a valódi PayPal-on vezetek be valami extra név kiegészítést, hogy kiabáljon a különbség.

2022. jan. 28. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!