Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol találok egy talpraesett...

Hol találok egy talpraesett hitel ügyitézőt?

Figyelt kérdés
Súlyos gondom van, hajlandó vagyok bármire, csak másszak ki a gödörből. Nagyon benne vagyok, kérem segítsenek.Feketén dolgozok, Kellene munkáltatói, mindegy mennyibe kerül. nemsoká az utcára kerülök.
2010. márc. 6. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ehhez nem talpraesett, hanem "minden megoldást kínáló" és "korrupt" hitelügyintéző kell...

Ilyet is találni, szerintem hamarosan fogsz is.

Igaz, kicsit elkéstél, mert március 1-gyel nagyon szigorodott minden. Jobb lett volna, ha előbb "kapcsolsz".

2010. márc. 6. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz. Eddig sajna csak ú.m. csalók találtak meg, mivel nincs hitelem sehol, nem vagyok báros, tartozásom sincs. Ezt akarták kihasználni. Bízom benne, hogy megfelelő jutalékért sikerülni fog.
2010. márc. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!