Cserélni kell a bankkártyámat, de rendeltem a csomagpontra egy csomagot. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Még a múlthéten rendeltem egy csomagot a csomagpontra,ahol kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
Azonban kiderült ma,hogy a gép nem fogadja el a kártyámat és az ügyfélszolgálatos kiscsaj,azt mondta,hogy a géppel nincs semmi baj,mert előttem és utánam is vettek fel csomagot.
Ha nem veszem fel a csomagot a héten,akkor a pakkot visszaküldik a feladónak és ezt nem akarom.
Új bankkártya legalább 2-3 hét alatt készülne el.
Hogyan tudnám felvenni a csomagot még a héten?
Postán tudnak segíteni ez ügyben?
2015. júl. 22. 18:51
1/4 anonim válasza:
Elmész valakivel (apuci, férj, feleség, barát stb.), akinek a bankkártyájával átveszitek, te meg kifizeted neki készpénzben.
2/4 anonim válasza:
Nincs kedvem megkeresni a másik kérdésed, ezért ide írom: nem lehet, hogy azért nem fogadja el a kártyát az automata, mert olyan rajta, amit nem fogad el? (Minden kártyaelfogadó helynél fel van tüntetve, hogy melyik kártyákat fogadják el ott, nem lehet mindenhol minden féle kártyával fizetni.)
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de a másik kérdésednél linkeltem egy GYIK-et, abban le van írva, mi történik, ha nem veszed át a csomagot az automatából 2 nap után. Vagy ez nem automata? Akkor hogyhogy csak kártyával lehet fizetni?
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Igazad,volt a másik hozzászólásodban,mert ott is azt mondták,hogy majd hétfőn át tudom venni a postán a csomagot.
köszönöm a választ.
2015. júl. 23. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!