Twkzz kérdése:
Annyit szeretnék kérdezni, hogy OTP ATM-nél akkor is letudom kérni az egyenlegem ha a számlám minuszban van? Mert 2 különböző ATM-nél is (mindkettő OTP) megpróbáltam de azt írta hogy sikertelen a lekérdezés.
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 17:58
1/3 anonim válasza:
A neten még akkor is megnézheted az egyenleged ha nincs netbankod. OTP egyenleglekérdezés. A felső mezőbe beírod a kártyád utolsó tíz számát, az alsóba pedig a számlaszámod utolsó három számát. Ismétlem: nem kell netbank hozzá. Ingyenes.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt értem és igazából nem is ezzel van a baj, csak hülyén fogalmaztam.. van netbankom, meg is tudtam nézni, -57 ft van most rajta, de pénzt várok a számlámra és parázok h letiltották a számlám vagy valami, mert mindenre azt írta az atm hogy "a kért tranzakció nem engedélyezett"
2015. júl. 20. 21:00
3/3 anonim válasza:
Ha az OTP-nél vezeted a számládat, akkor elvileg igen. Ha másik banknál, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!