Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal kifizetés hogy működik...

Paypal kifizetés hogy működik pontosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A héten szerettem volna a számlámra pénzt tenni ebay eladás után,viszont paypal-rol akartam utalni a számlámra,de sajnos nem jött össze :/.

Próbáltam egybe írni a számlaszámomat úgy hibás volt,ha viszont kötőjelekkel írom úgy az utolsó 2 karaktert nem engedi beírni :/

Szerintetek mit tegyek ?? Középen a 8 darab 0-át ha kihagyom és úgy írom be akkor meg fogom kapni ??

2015. júl. 17. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is fontos, hogy ne IBANt adjál meg, hanem rendes belföldi számlaszámot. Ez 24 számból (3x8) áll a legtöbb bank esetében. Ha OTP-s vagy, akkor csak 16 számjegyű, ez esetben a végére(!) kell írni 8 darab nullát. Tehát ha valóban magyar bankszámlaszámot adsz meg, akkor ki kell férnie a mezőben.
2015. júl. 17. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Magyar számlaszámot adok meg Erste-s vagyok,de a számlaszámom így néz ki xxxxxxxx-00000000-xxxxxxxx,és a kötőjelek miatt az utolsó 2 karakter nem fér ki :/

Viszont amikor egybeírtam akkor nem fogadta el és visszadobta a pénzt.

A First Name-hez a családnemevem írtam,a Last name-hez a keresztnevem.

2015. júl. 17. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

A kötőjeleket felejtsd el. Próbáld fordított névsorrenddel. A Paypal account és a bankszámla tulajdonosának ugyanannak kell lennie, de ezt ugye tudod már. Eltérő nevekkel nem működik.

Ha így sem megy, akkor passz.

2015. júl. 17. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,ment a zöldpacsi :)
2015. júl. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!