Erste banknál a bankszámlakivonat potlása?
Figyelt kérdés
Azt már sikeresen megtudtam hogy 1500. Készpénzbe kell fizetni vagy ráírják a kártyára? (minuszba lennék akkor. Csak 500 pár ft van rajta)2015. júl. 16. 18:22
1/4 anonim válasza:
Netbankból ingyen letöltheted, a netbankszerződés pedig szintén ingyenes.
2/4 anonim válasza:
Hány havi kell? Egyébként a számlára terhelik, ha nincs rajta annyi, akkor mínuszba vágják és ha legközelebb jön rá pénz, abból levonják. Most hogy kapod a kivonatot? Papír alapon vagy netbankba?
3/4 A kérdező kommentje:
Papir alapon. Próbältam netbankon leszedni de sajnos egy számlát nem talál meg a letöltéseknél. Hiába próbältam ugyanazt a dátumot ki ami megvan papiron. Nem találja. Egy havi kellene a multhónapi hivatalos ügy intézéséhez.
neten nem enged semmit. Modositani hogy neten kapjam, telefonszám változtatás illetve a levelezési cím megváltoztatása. Semmi. A megerősitő smst nem kapom meg.
2015. júl. 17. 12:08
4/4 anonim válasza:
Azért mert ha postai alapon megkaptad akkor nem kerül be a kivonat a netbankba. Vagy az egyik vagy a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!