Kihez forduljak ha kölcsönt szeretnék felvenni magánszemélytől?
nekem elég lenne 420 ezer, 1 évre visszafizetve
ha van egy robogód, kocsid, ami teljesen tiszta eredetű, adásvételivel elhozom tőled, értéke 600 ezer. ha nem fizetsz az enyém.
persze akkor is feljelentenél, neked nem kéne visszafizetni a kolcsönt, rendőrök ellopnák a fedezetet, visszadnák neked, én meg vagyelobzásban részesülnék
rohadcsóról, dögőőőjetek meg
A feketén kapott fizetésed nem fedezet. Ha megszűnik az állásod, eltöröd a lábad, vagy egyéb dolog miatt keresőképtelen leszel, akkor miből fizetnéd a részleteket?
Tanuljátok már meg, hogy a hitel arra való, hogy ne a saját tőkénket kockáztassuk. Akkor veszünk fel hitelt, ha értelmes és jövedelmező beruházást akarunk csinálni, és a saját tőkénket nem szeretnénk ebbe beleforgatni.
Egyéb esetben a hitelfelvétel ostobaság.
A hitel masra is jo elozo. Pl lakashitel mostansag olcsobb mint bérelni. Logikus, megfontolt döntés legalabb egy olcso kis lakast hitelbol venni. De azt is megertem aki nagyobbat akar, ha birja a fizuja a torlesztest.
' Megnézem én hogy erről ti milyen
szerződést kötnétek, mert ez már
uzsora kölcsön kategória...'
Nem tudni uzsora vagy sem. Nem irta mennyi a futamido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!