Milyen befektetések érhetőek el az átlag ember számára is, ami 10-11% éves hozamot nyújtana?
Semmilyen. LEgalábbis semmilyen, ami alacsony kockázatú.
Alacsony kockázatú befektetés az átlagember számára olyan érhető el, ami max. 3% körül hoz.
Ha már itt tartunk, inkább engem mentsenek most már meg, mint az én kontómra másokat, akik amúgy eddig élvezték a magas hozamokat...
Kösz a válaszokat! Ha még valakinem van valami, amit hozzátenne, akkor csak bátran! :)
Probalkozz crypto-valutaval!
0.50€ rol emelkedett 1.57€ par honap alatt a Onecoin.
En befektettem es mar 3szor tobbet er a penzem.
Azt mondom probalkozz kicsit kevesebb befektetesi osszeggel amit nem sajnalsz,de biztos 100%-os befektetes nincs. Azt mondjak crypto-valuta a jovo.
Linkelek egyet, hatha erdekel, itt talalsz videokat, infokat errol.
Pontosan mit jelent a számodra a befektetés? Mert a nagy átlag olyanban gondolkozik, hogy beteszi a pénzét vhová, aztán meg lesz belőle néminemű haszon és készen is vagyunk. Ja és senki sem kockáztat semmit, ami nem bankkal kapcsolatos vagy pénzintézettel. A 10-11 %-os éves hozam is elfogadhatóbb az átlag embernek, mert azt hiszi, hogy ezen felül minden csalás. Szóval ha azt írom, hogy én másba fektettem a pénzemet és alig egy év elteltével a befektetett összegem több, mint a duplája lett, de persze ez nem passzív jövedelem, hanem dolgozni kell érte minden nap, akkor ez a nagy átlag szerint nem haszon és nem is befektetés, még akkor sem, ha lassan a 200 % felé haladok egy év alatt? Ja és nem mlm hálózat, meg beszervezős vmi?
Vessen rám bárki követ, de ez nekem eddig fizetett:
vagy ez:
szóval ha úgy tekintjük, akkor a befektetett pénzem jobban kamatozik itt, mint egy bankban, amit akár minden nap felvehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!