OTP Direkt internetes utalás? Mennyi a napi átutalási limit, ha szerződéskötéskor erről nem kérdeztek?
Figyelt kérdés
A számlakötésnél erről nem is kérdeztek, így gondolom lehet valami fix összeg... 100 ezer, 150, 200?2015. júl. 7. 14:09
1/2 Koplárovics Béci válasza:
Az utalásnak nincs limitje (azaz a számlán lévő összes pénz+az esetleges hitelkeret). A kártyás vásárlásnak viszont lehet limitje.
2/2 anonim válasza:
Átutalásnak is lehet limitje, de azt nem tudom, hogy az OTP-nél mennyi az alap, és hol tudod megnézni. Nekem anno az MKB-nál ilyen 30 millió forint volt. Néztem is, mikor kérdezte az ügyintéző, hogy jó lesz-e, ha ezen az értéken marad. Szóval nem százezrekről van szó érzésem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!