Nem tudom fizetni a telefon számlám, mire számítsak most?
A házunkban elektromos tűz ütött ki az egyik szobának teljesen lőttek, albérletbe kellett jönnöm amíg sikerül rendbe rakni, most úgy vagyok vagy a telefon számlám fizetem vagy van hol laknom, lassan le jár a fizetési határidőm, van havi rendszeres fizetésem, abból fogják fogni az összeget vagy mi van ilyenkor ?
Esetleg a szolgáltatóval tudok egyezkedni valamilyen módon ?
Ha nincs mit vinni, akkor majd viszik, ha lesz mit.
Mindenképp irány a szolgáltató és vele egyezkedni. Haladékot kérni, ideiglenesen szüneteltetni a szolgáltatást.
Nekem is van egy ilyesmerősöm, hogy nincs a nevén semmi így nem is fizette pont a telefonszámát.
Eltelt 2 év röhögött az egészen, aztán jött a behívó 43 napra napi 5000Ft-tal mehet leülni. Akkor annyira már nem olyan vicces, bár van olyan akinek nem számít az a 43 nap. :)
A sorrend: munkabér, ingó, ingatlan.
De igenis foglalkozz ezzel, mert mire letiltják, egy rakás költség rákerül még a tartozásodra, hosszú idő lesz, mire kikeveredsz belőle.
Keresd meg a szolgáltatót, kérj részletfizetést. Lássák rajtad a hajlandóságot a fizetésre! Írd meg, hogy nehéz helyzetbe kerültél, vállalod a részletfizetést, x hónapra lebontva (ahogy neked kb. megfelelne)
Nekem már sikerült így elintézni hasonló problémát. Mindent meg lehet oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!