Mért akarja ennyire a bankom hogy American Express kártyám legyen?
Ha banki ügyeimet intéztem a nő minden alkalommal rákérdezett hogy nem e érdekel American Express kártya érthetően elmondtam hogy NEM!
2x felhívtak telefonon hogy milyen jó az American Express de ott is elmondtam hogy KÖSZÖNÖM NEM KELL ÉS NEM IS FOG ÉRDEKELNI!
Erre csak kiküldtek egy American Express kártyát a nevemre postán...
A 3. válaszoló tökéletesen leírta. Annyival egészíteném ki, hogy a lakosságnak elérhető Amex Magyarországon pont nem jó. Kevés visszatérítés, az is 30-50 ezer forintban maximalizálva, és magas költségek, arról nem is beszélve, hogy nem fogadják el olyan széles körben mint a Visa vagy Maestro kártyákat.
Kérdésre válaszolva:
Az ügyintéző jutalékot kap a hitelkártya szerződés után, rosszabb esetben bizonyos célértéket teljesítenie kell. A banknak óriási üzlet a hitelkártya, ugyanis az emberek túlnyomó többsége rosszul használja. Ha ez fordítva lenne, nem létezne hitelkártya.
" Kevés
visszatérítés, az is 30-50 ezer
forintban maximalizálva, "
Van ahol nincs maximalva. Nem kotelezo AmExet hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!