Amikor bankártya adatokat lopnak, az nem derül ki?
Most néztem egy dokumentum filmet arról,hogy hogyan klónozzák le a bankkártyákat meg ilyeneket.
És akkor leveszik a pénzt, nem lehet kinyomozni,hogy ki mire költötte a pénzt? :O vagy ezt,hogy oldják meg?
Lenyomozni csak azt tudják, ki vett fel készpénzt azzal a kártyával, illetve fizetett-e valahol azzal a kártyával. A készpénzt mégis hogy tudnák lenyomozni?
"Forog a pénz kézről kézre, belekerül mindenki kezébe"
/Nyócker főcímdal/
Minden bankautomatában van kamera, szóval nyomtalanul nem tudja felvenni (max maszkban).
Postafiókban szintén van kamera, de más a név a kártyán, akkor ki sem adják a pénzt.
Netes vásárlásnál nyoma van, mint írtam.
Ad2, ha én azt mondom, hogy x időpontban amikor a vásárlás történt pl dolgoztam és ezt bizonyítékkal is alá tudom támasztani. emellett a hely ahol vásároltak tőlem 350 km-re van, akkor egyből kiderült, hogy én nem vásárolhattam azzal a kártyával.
Ad3, bank le tudja tiltani az adott összeget netes fizetés esetén a fogadó fél bankszámláján, magyarán zárolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!