Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Amikor bankártya adatokat...

Amikor bankártya adatokat lopnak, az nem derül ki?

Figyelt kérdés

Most néztem egy dokumentum filmet arról,hogy hogyan klónozzák le a bankkártyákat meg ilyeneket.

És akkor leveszik a pénzt, nem lehet kinyomozni,hogy ki mire költötte a pénzt? :O vagy ezt,hogy oldják meg?

2015. jún. 30. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs. Kártyán, pontosabban a számlán ott van a költés dátuma, összege, helye.
2015. jún. 30. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha leveszik a pénzt utána hogy nyomoznák ki a készpénz útját?
2015. jún. 30. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
hát pl interneten vásárolsz vele, akkor ez hamar bukás nem?
2015. jún. 30. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenyomozni csak azt tudják, ki vett fel készpénzt azzal a kártyával, illetve fizetett-e valahol azzal a kártyával. A készpénzt mégis hogy tudnák lenyomozni?

"Forog a pénz kézről kézre, belekerül mindenki kezébe"

/Nyócker főcímdal/

2015. jún. 30. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden bankautomatában van kamera, szóval nyomtalanul nem tudja felvenni (max maszkban).

Postafiókban szintén van kamera, de más a név a kártyán, akkor ki sem adják a pénzt.

Netes vásárlásnál nyoma van, mint írtam.

Ad2, ha én azt mondom, hogy x időpontban amikor a vásárlás történt pl dolgoztam és ezt bizonyítékkal is alá tudom támasztani. emellett a hely ahol vásároltak tőlem 350 km-re van, akkor egyből kiderült, hogy én nem vásárolhattam azzal a kártyával.

Ad3, bank le tudja tiltani az adott összeget netes fizetés esetén a fogadó fél bankszámláján, magyarán zárolja!

2015. jún. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!